Diensten

Onze dakdiensten

01.

DAKWERKEN

02.

GEVELWERKEN

03.

ISOLATIEWERKEN

04.

DAKTIMMERWERKEN

05.

DAKKOEPELS

06.

VELUX

DAKWERKEN

Heeft u een beschadiging aan uw dak door bijvoorbeeld stormschade, ouderdom en/of slijtage of slecht onderhoud? Dan komt uw dak in aanmerking voor een reparatie of een complete renovatie.

Een daklekkage kan voorkomen om verschillende redenen zoals slecht onderhoud of stormschade. Als u er niet op tijd bij bent kan het voor grote problemen zorgen voor de rest van uw huis. Uw dak is tenslotte de eerste bescherming tegen regen. Neemt u geheel vrijblijvend contact op met onze dakexperts!

GEVELWERKEN

Kijkt u al een tijd tegen een vieze of beschadigde gevel als u het pad op komt rijden? Met gevelwerken heeft u verschillende mogelijkheden om uw gevel weer als nieuw te maken. Bent u op zoek naar informatie over gevelreiniging, gevelrenovatie of andere gevelwerken aan uw gevel?

De gevel is het visitekaartje van je woning. Een vuile, grauwe gevel geeft al snel een onverzorgde indruk. Bij een erkende vakman kan je alvast terecht voor diverse Rooferbv.

Ben je de huidige gevelbekleding beu en wil je je woning graag een nieuwe look geven? Is je gevel beschadigd en wil je ze herstellen? Is je gevel vervuild en wil je ze laten reinigen? Wil je besparen op je energiefactuur door je gevel te isoleren? Vind het antwoord op deze en andere vragen in dit handige overzicht over gevelwerken.

ISOLATIEWERKEN

Hellende daken, ze zijn niet weg te denken uit ons straatbeeld. Hoe je dak ook is opgebouwd, isoleren is een must. Klinkt het eenvoudiger dan het is? Met de juiste materialen en technieken ga je moeiteloos aan de slag.

In een gebouw gaat gemiddeld 30 procent warmte verloren via het dak. Dat kan tellen als argument om je dak te isoleren. Dakisolatie bezorgt je niet enkel een warme winter en een frisse zomerakoestische dakisolatie absorbeert ook geluid van buitenaf.

De beste resultaten op het vlak van energiebesparing en comfort haal je wanneer je je dak volgens de regels van de kunst laat isoleren. Die kennis en expertise hebben we bij rooferbv al jaren in huis.

DAKTIMMERWERKEN

Daktimmerwerken, houten of kunststof gevelbekleding en eiken bijgebouwen? Da’s een kolfje naar onze hand! We hebben jaren ervaring in de creatie van zulke eyecatchers. Esthetiek en technische kwaliteit gaan bij ons hand in hand.

De productie van houten daktimmerwerken blijft een van onze absolute stokpaardjes. Onze jarenlange ervaring in zowel noordboom-, zadel-, mansarde-, tent- of lessenaarsdaken blijkt uit een indrukwekkend referentielijstje. We gaan er prat op dat elke klant in de wolken is over de kwaliteit van onze materialen en opbouwmethode. 

DAKKOEPELS

Meer licht in jouw huis.

Lichtkoepels worden het meest geplaatst op platte daken en op licht hellende daken. Ze worden op regelmatige afstand van elkaar geplaatst volgens het advies van de architect. Hoeveel koepels moeten geplaatst worden, hangt af van het lichtplan en de omgeving waar het plat dak zich bevindt. De hoeveelheid rechtstreeks en onrechtstreeks zonlicht dat op de koepels valt spelen een grote rol bij de keuze van het type koepel. Ook de aanwezigheid van bijvoorbeeld bomen en gebouwen gaan het type & de grootte bepalen.

Ook de dakconstructie van het plat dak zelf gaat de soort plaatsing en montage bepalen. Dienen de koepels op een betonnen dak geplaatst te worden of op bijvoorbeeld een houten roostering? Elk type dakwerk vraagt een andere soort uitvoering. Dit gaar ook gepaard met verschillende installatiekosten.

VELUX

Meer licht en lucht in jouw huis.

Begint het hout van jouw VELUX dakraam te rotten, of begint het glas dof te slaan? Soms merk je ook dat het dakraam minder goed opent of sluit. Zorg dat je lekkages voor bent door jouw VELUX dakraam op tijd te vervangen.

Ons werkproces

01.

Consultatie

02.

Voorstel

03.

Installatie

04.

Inspectie